Om Mina Sidor

Om Mina Sidor

För att få tillgång till Mina Sidor behöver vi få information om vilka personer på respektive företag som ska ha access till tjänsten. Inloggning sker via bankID så vi behöver således namn och personnummer på berörda personer. Kontakta din förvaltare eller biträdande förvaltare om du är intresserad av Mina Sidor.

Följande information finns på Mina sidor;

  • Era serviceanmälningar
  • Ditt företags gränsdragningslista där ansvarsfördelningen för drift och underhåll tydliggörs
  • Särskilda skötselanvisningar för din lokal
  • Kontaktuppgifter till oss på Afa Fastigheter
  • De senaste infobreven

Du kan följa ditt ärende och ser var i processen din serviceanmälan är - dvs om den är mottagen av kundtjänst och om arbete har påbörjats, material beställts eller om ärendet har avslutats.

Så här gör du

Ange namn och personnummer på de personer som ska ha access till Mina Sidor till din förvaltare eller biträdande förvaltare. Sen kan du antingen gå till hemsidan och logga in i Mina Sidor som återfinns högst upp till höger eller så kan du skapa en s k webbapp på din telefon eller läsplatta. Eftersom Mina Sidor är en webbapp kan du inte ladda ner den från App Store eller Google Play. Vill du lägga till den så att den ser ut som en app på din telefon, skriv in afafastigheter-arena.vitec.net i webbläsaren, tryck sedan OK och välj rutan med en pil och slutligen ”Lägg till på hemskärmen” (för Iphone).

Glöm inte att uppdatera dina kontaktuppgifter under Min profil i Mina Sidor.

Instruktionsklipp på Youtube

Generell information om vad som finns i appen och mer information om inloggningen

Mina Sidor Afa Fastigheter

Hur du skapar ett serviceärende och följer dina ärenden

Skapa och följa serviceärende

Lägga till en s k webbapp på din mobil eller läsplatta

Android

IPhone