Fyra frågor till Cornelia

Personalbild

Cornelia har jobbat med oss sen i augusti och är därmed en av få medarbetare som inte kan lägga flera år på Afa Fastigheter i sin meritlista, ännu. Cornelia, hur känns det att komma in i en organisation där många har jobbat väldigt länge?

- Det känns stabilt och bra med ett företag där medarbetarna stannar länge. Här finns mycket kompetens och erfarenhet och vi har ofta väldigt roligt tillsammans, vi skrattar mycket! Jag tycker att vi är öppna för nya idéer och jobbar verkligen för och med hyresgästerna. Vi har nyligen fått resultatet från kundundersökningen och inte minst den höga svarsfrekvensen bekräftar det.

Inom Afa Fastigheter förvaltar vi olika typer av hus med kontors- hotell- och bostadshyresgäster och med fokus på långsiktiga relationer. Du har tidigare arbetat med bostadsförvaltning i olika roller – vad tycker du är roligast i ditt jobb som biträdande förvaltare? 

- Att jobba med bostadsförvaltning är att göra skillnad i vardagen. Det är ett tacksamt arbete med mycket positiv feedback - både direkt och genom kundundersökningen. Den bekräftar att vi har gjort ett bra jobb. Vi har även många kommersiella lokaler i våra bostadshus, det är också väldigt roligt att möta de kunderna och deras specifika behov.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? 

- Det finns ingen vanlig arbetsdag. Det är väldigt varierat, ingen dag är den andra lik, man kan aldrig vara säker på hur dagen kommer att se ut. Så är det ju ofta när man arbetar med människor. Man får tänka utanför boxen och hitta lösningar och det är det som gör jobbet så roligt!

Och den sista och obligatoriska frågan i vår artikelserie: Cornelia - vad gör du när du inte jobbar?

- Jag är nog en ganska ”vanlig” 25-åring. Jag tränar mycket och åker gärna skidor, både längd och utför, när det ges tillfälle. Vi har nyligen flyttat och det har varit en del pyssel med det, annars umgås jag med vänner och familj. Jag sitter väldigt sällan still och har alltid nya projekt på gång - både privat och på jobbet!

Tack för pratstunden Cornelia!

 

Personalbild