www.klarabergshuset.se
Klarabergshuset är en modern och tidlös fastighet med hög teknisk kvalité. Här kommer vi bygga om ca 5140 kvm fördelat på 5 våningsplan.

Ytorna kommer vara färdiga för inflyttning i början av 2023, och just nu finns stora möjligheter att vara med och anpassa ytorna så att de blir optimala för just ert företag. Våningsplanen är flexibla och går att dela upp allt i från 359 kvm på plan 4 till att ta hela ytan om 5137 kvm fördelat på plan 4-8.

Lokalerna är öppna med stora fönsterpartier åt flera håll, vilken skapar en härligt ljus och luftig arbetsmiljö. Här är det lätt att trivas och må bra, viket gör kontoret till en attraktiv plats dit medarbetarna dras. Det finns förutom kontors- och mötesytor även plats för samvaro och informella möten, något som kanske är viktigare än någonsin på ett kontor.

Förutom det otroliga kommunikationsläget så finns här hela citys utbud utanför knuten med restauranger och shopping. Vill man ta en promenad eller joggingtur på lunchen så ligger klarabergskanalen precis intill med fina stråk längs vattnet.

Välkomna att trivas!

Byggnad

Blekholmen 5. Byggnadsår 1953. Belägen i Stockholm län och Stockholm kommun.

Omgivning, kommunikationer, service, allmänt

Omgivning: Precis intill Klarabergshuset ligger Klarabergskanalen med fantastiska stråk längs vattnet för både löpning och promenader. Det centrala läget innebär också att allt man kan tänkas behöva finns i närheten. Gym, shopping, konferens, restauranger, caféer, Systembolag, post och bank.

Kommunikationer: Klarabergshuset har troligen Sveriges bästa kommunikativa läge. På några minuter når du alla tunnelbanelinjer, alla pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express, Cityterminalen, Klarastrandsleden och E4/E20. Mer lättillgängligt blir det inte. Det extremt centrala läget med alla kommunikationer gör att det är väldigt smidigt att ta sig både hit och härifrån.

Service: Precis intill Klarabergshuset finns hela citys utbud av shopping, restauranger och service, så vad du än behöver så är det troligen väldigt nära. Både praktiskt och tidsbesparande!

Fastighetsbeteckning

Blekholmen 5