Högst upp i fastigheten med oändlig utsikt över Stockholms takåsar och Stadshuset, finner ni denna ljusa och fina lokal. Förutom takterrasser och sjöglimt mot Riddarfjärden så är lokalerna både moderna och yteffektiva med en blandning av öppet kontorslandskap, samtals- och konferensrum. Väl tilltaget gemensamhetsrum med pentry och terrass. Allt för de anställdas trivsel. Välkomna på visning!

Byggnad

Blekholmen 5. Belägen i Stockholm län och Stockholm kommun.

Omgivning, kommunikationer, service, allmänt

Kommunikationer: I direkt närhet ligger centralstationen och T-centralen med både tåg, pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Fastighetsbeteckning

Blekholmen 5

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten är belägen i mitten av Stockholm City Väst, granne med Stockholm Central, Waterfront och World Trade Center.
Klarabergshuset uppfördes 1953 och genomgick en genomgripande renovering 2007 då även 2 våningar byggdes på. Kontoren är moderna, ljusa och flexibla med god takhöjd. Varje plan består av ca 2000 m² som kan delas upp i 3-4 enheter.
Totalt omfattar fastigheten ca 22000 m² uthyrbara ytor samt ett garage om ca 50 p-platser. Största hyresgästen är Vetenskapsrådet.

Hyresgästinformation

Här kan du som hyresgäst läsa mer om hur olika saker fungerar i fastigheten samt skapa en serviceanmälan om du har något du behöver hjälp med.