Osbourne Clark är en anrik advokatbyrå som grundades i mitten av 1700-talet i England. Firman fick en betydande roll under den industriella revolutionens utveckling av järnvägen. Idag finns byrån över hela världen och har under de senaste åren gjort en stark expansion inom media och teknologi. Bland deras kunder finns bland annat Yahoo och Facebook. Sedan september 2017 har även Osbourne Clarke ett Sverigekontor på GT30.

Att advokatfirman flyttade in på Grev Turegatan var faktiskt en ren tillfällighet. De svenska grundarna Fredrik von Baumgarten och Henrik Bergström letade efter en lämplig lokal. En dag gick de förbi GT30:s entré. De blev nyfikna och gick in, vilket resulterade i en rundvisning. Stämningen och den höga service nivån gjorde att det tog ett rum på stående fot. Ett halvår senare flyttar de in i en större lokal på samma adress.

- Vi är nystartade men vår vision att bli 60-70 medarbetare inom några år gör att vi behöver lokaler som vi kan växa i. När möjligheten att flytta in på två våningsplan dök upp sade vi självklart ja. Vi är otroligt nöjda med lokalen. AFA Fastigheter har varit väldigt flexibla och lyssnat på våra önskemål. Ett halvt våningsplan har förvandlats till konferensrum och interiört är det skräddarsytt efter den känsla vi vill uppnå, säger Fredrik och Henrik.

Ett halvår efter starten är Osborne Clark redan 15 anställda och i slutet av 2018 räknar de med att ha dubblerat den siffran. Med deras nya stora lokal är allt möjligt.

Vi på AFA Fastigheter hälsar Osborne Clark välkomna till GT30 och till Sverige.

Läs mer om AFA Fastigheter här