Covid-19, coronaviruset 

Våra kunders, medarbetares och samarbetspartners välbefinnande har högsta prioritet. Vi följer händelseutvecklingen noga och vidtar de försiktighetsåtgärder som myndigheterna rekommenderar. På våra arbetsplatser och i våra projekt betonar vi vikten av god hygien - och att stanna hemma vid symptom. Vi för en löpande dialog med våra samarbetspartners och entreprenörer så att vi kan säkerställa att vi alla arbetar i enlighet med rekommendationerna.

Vi finns här
Situationen ställer höga krav på flexibilitet och att hitta nya mötesformer men vi finns här. Vår kundservice har öppet som vanligt, våra tekniker är ute på plats i husen och fortsätter att tillhandahålla en hög servicenivå. Vi följer rekommendationerna och agerar alltid med respekt för våra kunders önskemål.

Vårt kontor är för en tid framöver endast öppet för bokade besök, ej spontanbesök. Om vi var och en tar ansvar bidrar vi tillsammans för att minska smittspridningen.

Visningar av lokaler
Nya kunder är välkommen på bokad visning i mindre grupp och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi erbjuder även digitala visningar.
 

Folkhälsomyndighetens hemsida hittar du information och vanliga frågor och svar om covid-19.

 

AFA Fastigheter