2019

 

16 september 2019- AFA Fastigheter bjuder in till auktion - för en tryggare och mänskligare stad 

Vi hjärta Stockholm är en konstutställning där åtta fotografer och konstnärer visar sin tolkning av Stockholm. Alstren säljs på auktion och intäkterna går oavkortat till Stockholms Stadsmissions arbete för att skapa en tryggare och mänskligare stad.  

 

 

7 juni 2019- Mer än tak över huvudet - så kan fastighetsbranschen ta socialt ansvar

Hur är det att bo i en egen bostad efter många år i hemlöshet? Under ett seminarium i Almedalen följer vi en person i hemlöshet och vägen till eget boende genom Stockholms Stadsmission och visar hur engagerade företagare som AFA Fastigheter och andra givare bidrar till att ta socialt ansvar och skapa praktisk samhällsnytta.  

 

 

25 juni 2019- AFA Fastigheter hyr ut ca 1500 kvm butiksyta i Sergel Nova till Intersport

Hörnet Drottninggatan-Klarabergsgatan är kanske ett av Sveriges mest centrala lägen och definitivt ett av Stockholm Citys bästa affärslägen. I höst öppnar Intersport en ny butik på den eftertraktade adressen.  

 

 

18 mars 2019- AFA Fastigheter hyt ut ca 1800 kvm kontorsyta i Sergel Nova till Funnel

Sergel Nova har ett av Stockholms mest centrala lägen. Byggnaden, beläget i hörnet av Klarabergsgatan/Drottninggatan och med Sergels Torg direkt utanför entrén, är nu redo att ta emot fler hyresgäster. Funnel är klara för kontorsytor om ca 1 800 kvadratmeter. 

 

 

2018
 
 

12 april 2018- Visma förlänger avtalet för huvudkontoret på Lindhagensgatan 94-96

AFA Fastigheter och Visma har tecknat avtal för en 8-årsförlängning i fastigheten Gångaren 16, Lindhagensgatan 94-96 inom Västra Kungsholmen. Avtalet omfattar ca 11 600 kvadratmeter kontor samt garageplatser och sträcker sig fram till 2026.