Som medlem i kontorshotellet GT30 har du en ovanligt lyxig restaurang bara några våningar ner. Den upplevelse som Penny & Bill skapar passar väl in i GT30:s koncept att erbjuda någonting utöver det vanliga.

Penny & Bill är Sveriges första gastrobar. Den lagom stimmiga stämningen för tankarna till lyxig hotellbar i USA där familjär och hemtrevlig känsla råder. Här hittar du ett annorlunda mat- och dryckeskoncept, foodtails kallas det för. Det innebär att du matchar mat med cocktails genom hela måltiden, men det är absolut inget krav. Det går utmärkt att välja mellan massor av mellanrätter och andra drycker eller bara ta något i baren. Där hittar du också bartenderstjärnan Johan Evers som serverar cocktails och alkoholfria alternativ i världsklass.

Penny & Bill drivs av Luxkoncernen med Henrik Norström i spetsen.
 
– Vi har satsat på en avslappnad och tillåtande attityd. Som gäst hos oss har du många möjligheter att skräddarsy ditt besök efter dina behov. Du kan boka bord för ett större sällskap för en helgkväll eller bara beställa drinkar. Det går självklart bra att äta utan att beställa en enda drink också, säger Henrik Norström.

Affärslunch, AW eller ovanligt god middag. Penny & Bill är restaurangen som svarar upp mot dina förväntningar. Från Penny & Bills hantverksbageri, The Bakery, kan du beställa catering till dina jobbmöten och din konferens eller slå dig ner och ta en god kaffe. Passa också på att köpa med dig ett stenungsbakat surdegsbröd på väg hem från jobbet.

På AFA Fastigheter är vi stolta över att ha ett sådant starkt och innovativt restaurangkoncept som Penny & Bill i vårt hus på Grev Turegatan 30.


Läs mer om AFA Fastigheter här