Allt som får hus att leva. Det är Patricia Dorkos beskrivning av en teknisk förvaltares arbete. Hon planerar och ansvarar för att fastigheten fungerar. I det ingår allt ifrån värme, vatten, luft till fasad, dörrar och väggar.
Patricia kom till AFA Fastigheter under hösten 2017 Det som lockade var det stora fastighetsbeståndet av anrika byggnader. Just intresset för vackra byggnader och arkitektur har alltid funnits hos Patricia. Därefter väcktes nyfikenheten på vad som fanns bakom och kanske inte syns, men som får byggnader att fungera och må bra.
Hus som lever ger också en levande inomhusmiljö. Man kan säga att omtanken om hus lika mycket handlar om omtanken för människorna som vistas där. Just omtanke är grundpelare hos AFA Fastigheter och genomsyrar all verksamhet. Något som Patricia märker när hon är ute på besök hos hyresgästerna. Här finns det många exempel på hyresgäster som sitter i lokaler som anpassats efter företagets behov och vision.
Det är särskilt en lokal Patricia tänker på. Högst upp på våning fem huserar ett företag som fått sätta en unik prägel i lokalen. När hon besöker dem vill hon knappt gå därifrån. Inte så konstigt - det är en storslagen byggnad med en av Stockholms finaste utsikter.

Vi på AFA Fastigheter är glada att Patricia valt att jobba hos oss. Hennes stora kunskaper och passion får både husen och hyresgästerna att trivas.

Läs mer om AFA Fastigheter här.