One Agency är ett IT-konsultföretag med en något annorlunda inställning till branschen. De fokuserar nämligen på människan snarare än tekniken. Genom att lyfta fram sina konsulters personliga egenskaper och styrkor har de lyckats skapa sig en stark position i branschen.
 
One Agencys ledord är ”Live Service”, vilket helt enkelt innebär att de alltid strävar efter att ge sina kunder personlig service i världsklass. Därför är det kanske inte särskilt konstigt att de valde att flytta in i GT30 – en fastighet som i mångt och mycket har samma ledord.
 
GT30 är som skräddarsytt för One Agency. Deras konsulter sitter ofta ute hos kund och kommer bara in på kontoret emellanåt. Genom att GT30 erbjuder externa arbetsplatser och en stor worklounge där konsulterna kan sitta vid behov, klarar sig One Agency på mindre kontorsyta än vad de annars skulle ha behövt.
 
För One Agency är lättillgängligheten en viktig del av deras serviceerbjudande, så läget precis mitt i stan är förstås en stor fördel för såväl medarbetare som kunder. Att fastigheten dessutom känns välkomnande och exklusiv gör förstås inte saken sämre.
 
One Agency är ett modernt och flexibelt företag och medarbetarna har stor valfrihet att styra sitt eget arbete – både vad gäller arbetstider, arbetssätt och var de vill sitta. Ett tankesätt som går hand i hand med GT30:s koncept. Här erbjuds all service man kan tänka sig från morgon till kväll, med egen restaurang, café, catering, gym och självklart all tänkbar kontorsservice.
 
Vi på AFA Fastigheter är stolta över det spännande huset och naturligtvis glada över att One Agency trivs så bra i sina fina lokaler.

Läs mer om AFA Fastigheter här