AFA Fastigheter har under senaste året stärkt sin fastighetsportfölj genom att förvärva en hel del nya fastigheter, såväl kontors- och hotellfastigheter som bostadsfastigheter. Bland annat har vi investerat i fyra nybyggda hus i Norra Djurgårdsstaden som är ett av Europas största stadsutvecklingsområden.

Tre av våra hus i Norra Djurgårdsstaden är bostadsfastigheter, med sammanlagt 88 lägenheter, och mellan dem ligger en lägre byggnad som är en förskola. I bostadshusens bottenvåningar finns utrymmen för butiker eller annan kommersiell verksamhet.

Husen ligger fint intill Hjorthagens lövskog, på bekvämt gångavstånd från Hjorthagens T-banestation. Byggkvaliteten är hög, med modernt funktionell arkitektur och rustika material som går väl ihop med omgivningen.

Djurgårdsstaden har precis som AFA Fastigheter en tydlig miljöprofil, vilket även genomsyrar våra nya fastigheter. Bland annat är alla lägenheter och gemensamma utrymmen helt rökfria. Fastigheterna är anslutna till en stor sopsugsanläggning och alla kök är utrustade med avfallskvarn. Självklart finns också möjlighet till sopsortering och återvinning.

Det utmärkta läget intill grönområden och vatten, men ändå bara ett stenkast från city har gjort Norra Djurgårdsstaden till ett mycket populärt område och samtliga lägenheter i våra fastigheter är redan uthyrda.

Vi på AFA Fastigheter önskar våra nya hyresgäster välkomna och hoppas att de ska trivas bra i sina nya hem.

Läs mer om AFA Fastigheter här.