Marcus Berglund är GT30:s nya fastighetsförvaltare. Han tycker att det känns spännande att få vara en del av GT30 eftersom det är ett helt nytt koncept som har visat sig leva upp till alla drömmar och förväntningar.

– Det har gått ett år sedan portarna till GT30 öppnades. Det är intressant att se att idén och visionen om platsen har blivit verklighet, berättar Marcus.
 
Marcus som brinner för fastighetsutveckling konstaterar att GT30 är ett koncept i framkant som erbjuder ett helt nytt sätt att arbeta. För stora hyresgäster är det perfekt med de externa arbetsplatserna och den stora workloungen. Här kan deras konsulter, som kanske ofta jobbar ute hos kund, sitta när de är i huset. Det innebär att de kan effektivisera kontorsytan men ändå ha en central och inspirerande arbetsplats för alla sina anställda.

På GT30 är du inte traditionell hyresgäst utan medlem. Medlemskapet finns i olika nivåer. Från loungemedlemskap, en fast plats, ett eget rum till ett helt våningsplan för dig och ditt företag.

– GT30 är som en puttrande smältdegel med företag från många olika branscher. Alltifrån start ups inom tech, reklambyråer, spelutvecklare till advokatbyråer och finansföretag. Resultatet är en kreativ hub. En plats där korsbefruktning mellan olika branscher är en naturlig del av vardagen.

Vi på AFA Fastigheter är glada över att ha skapat ett så genomtänkt koncept som GT30. Det är roligt att se att en av våra bästa adresser, mitt i smeten, har fått ett nytt sprudlande liv.

Läs mer om AFA Fastigheter här