Det är ingen överdrift att påstå att fastigheten vid Sergels torg kanske har Sveriges bästa läge. Här pågår just nu en anpassning av lokalerna och Erika Wallner som är uthyrningsansvarig hos oss håller i projektet. Hon kommer ofta in tidigt i processen när lokaler blir lediga. Det som då står först på hennes lista är att undersöka vilka förändringar som eventuellt behöver göras för att lyfta lokalen till en högre nivå. – I det här fallet går det knappast att hitta en fastighet med ett bättre läge, vilket gör den automatisk attraktiv för företag.
De tittar alltid på närheten till kommunikationer, något som är viktigt för att attrahera sin personal. Mitt jobb är att matcha det oslagbara läget med en oslagbar standard, säger Erika, som hoppas att en spännande internationell kedja etablerar sin första butik i den stora butikslokalen i huset.
Det bästa med jobbet, enligt Erika, är att skapa en fantastisk lokal och hitta rätt hyresgäst – för att sedan ro i land affären. Det är något hon har lyckats med för den här fastigheten. Idag finns endast några få lediga ytor kvar. En sak är i alla fall säker. Läget ser bra ut för de som kniper de sista kvadratmeterna. 

 

Läs mer om AFA Fastigheter här