Julen är handlar om att ge. Något som Diana Abied länge funderat på är hur hon skulle kunna ge något av det hon har till andra behövande. Eftersom hennes hjärta har alltid slagit lite extra för de socialt utsatta öppnade hon därför upp sin restaurang El Clasico på julafton för att bjuda på mat.

– Det började med att jag postade ett inlägg på Facebook om att jag ville skapa en fin julafton för människor som har det svårt. Inlägget sågs av över 300 000 personer. Gensvaret var stort och många ville vara med och stötta initiativet. Det var startskottet för en intensiv höst för att ro i land projektet. Eftersom responsen var så positiv så jag kände att jag kunde gå “all-in” och skapa en extra generös jul med mycket mer än bara mat. 

Alla fick till exempel med sig en julklappssäck fylld med både godsaker och nödvändigheter, berättar Diana. När Diana frågade oss på AFA Fastigheter om vi kunde hjälpa till sa vi givetvis ja. Självklart ville vi vara med och stödja vår hyresgästs fina initiativ. Runt 150 gäster tog  plats i värmen på den lilla restaurangen under julafton. Diana visar att det inte är storleken på utrymme utan storleken på hjärtat som räknas.

Läs mer om AFA Fastigheter här