Det händer stora saker på våning fem i Norstedtshuset på Riddarholmen. Svenska Important Looking Pirates, som arbetar med visuella effekter, kammar hem det ena internationella priset efter det andra. I år kan de bland annat stoltsera med att ha vunnit en Emmy för sina insatser i HBO-serien Westworld och flera andra stora teve-priser. Dessutom gick en gammal barndomsdröm för en av grundarna i uppfyllelse:

– Vi har varit med och jobbat med den nya Star Wars-filmen. Det är helt klart en milstolpe både på ett personligt plan och för företaget, säger Niklas.

När Important Looking Pirates flyttade in i AFA Fastigheters lokaler för ett år sedan hade de en väldigt tydlig idé om hur de ville utforma och designa sin nya adress. För oss på AFA Fastigheter är det viktigt att lyssna på våra hyresgästers önskemål så långt det är möjligt så att de får en lokal som speglar företagets vision. När piraterna var klara med att sätta sin prägel på lokalen blev det verkligen något som tog priset. Deras fantasifulla, personliga och färgstarka kontor hamnade nämligen på tredje plats i tävlingen Sveriges snyggaste kontor.

Det låter som om grundarnas motto ”gör bra grejer så kommer bra grejer hända” är ett framgångsrecept.

Grattis säger vi på AFA Fastigheter till ett av Sveriges snyggaste kontor och till alla andra fina utmärkelser under året.

Läs mer om AFA Fastigheter här