GT30, på Grev Turegatan 30, är ingen vanlig kontorsfastighet. Det känner man så fort man kommer in igenom entrén. Här möts man genast av den välkomnande receptionen som servar alla husets hyresgäster med allt man kan tänka sig. GT30 erbjuder nämligen en servicenivå långt över det vanliga.

I GT30 kan du hyra ett fint nyrenoverat kontor, precis som i våra andra fastigheter, men skillnaden här är att du inte bara blir en hyresgäst. Oavsett om du hyr ett helt kontorsplan eller bara ett skrivbord, blir du medlem i en exklusiv kontorsklubb och får tillgång till husets alla fördelar. Och det är en hel del.

Förutom den serviceintriktade receptionen, erbjuder GT30 mötesrum i alla tänkbara storlekar, ljudstudios, gym och worklounge. Den sistnämnda fungerar som en öppen arbetsyta med soffor, bord och stolar där man kan ta spontana möten eller sitta och jobba själv när man känner för att ta en paus från kontoret.

Receptionen tar förstås hand om alla vanliga receptionstjänster, som att välkomna besökare och ta hand om post och bud. Men de gör mycket mer än så. Via receptionen kan du få hjälp med allt ifrån rumsbokning, vaktmästartjänster och mötesservice till eventplanering, kemtvätt och bokning av personlig tränare. Du kan till och med få hjälp att parkera bilen i husets garage. Kort sagt: De tar hand om allt som inte har med din kärnverksamhet att göra.

I entréplanet finns också en fin restaurang samt ett café med eget bageri. Dessa är öppna för allmänheten, men servar också medlemmarna i GT30 med förstklassig catering. Här kan du äta frukost, lunch och middag eller ta med dig en fika ut till workloungen eller upp till kontoret. Fina dagar går det bra att sitta på utekontoret på gården som erbjuder både wifi och utegym.

Tillgången till reception, mötesrum och lounge gör att du klarar dig på mindre kontorsyta än du normalt skulle behövt – ni kan helt enkelt utnyttja hela er yta till arbetsplatser och boka in mötesrum i exakt rätt storlek precis när ni behöver det.

GT30 innebär helt enkelt ett helt nytt sätt att arbeta.

Läs gärna mer om den spännande fastigheten på http://gt30.se