Efter förra årets lyckade frukost med den roliga och inspirerande talaren Colin Moon, beslöt vi oss för att göra AFA Fastigheters Frukostseminarium till ett återkommande event.

I år hade vi bjudit in Anna Bennich Karlstedt som är legitimerad psykolog, KBT-terapeut och specialist på stresshantering. Ett bekant ansikte för många, eftersom hon ofta syns i TV4 Nyhetsmorgon.

Med tanke på uppslutningen verkar ämnet ha varit angeläget. Eller var det kanske frukostbuffén som lockade? Oavsett vilket var evenemanget mycket välbesökt, med nästan 200 morgonpigga deltagare.

Är det någon som kan ta över facklan efter Colin Moon – som ju tidigare blivit utsedd till Sveriges bästa talare – så är det Anna Bennich Karlstedt. Med en stor portion humor och självklar scennärvaro lyckas hon diskutera allvarliga ämnen som stress, ångest och depression utan att det någonsin blir jobbigt. Hon har också en enastående förmåga att engagera sina åskådare och få dem att känna sig delaktiga i föreläsningen.

Efter föreläsningen fick alla deltagare ett exemplar av Annas intressanta bok ”Sjukt stressad” och hon stod själv på plats vid utgången för att signera böcker åt alla som ville.

En mycket lyckad morgon tycker vi på AFA Fastigheter.