Projektledaren Emma Nordström jobbar för att våra hyresgäster ska få sitt drömkontor, oavsett om de drömmer om att utnyttja en dubbel takhöjd eller flytta väggar för att skapa ljus och rymd.

- Jag är relativt ny i min roll här på AFA Fastigheter. Mitt fokus är att lära mig så mycket som möjligt och bli bättre i rollen som projektledare. Framför allt tycker jag att det inspirerande att jobba på ett företag som har högt ställda mål för hållbarhet och ansvarsfullt företagande vilket AFA Fastigheter har. Det är en spännande och utmanande resa jag får vara en del av.

Som projektledare på AFA Fastigheter är en av hennes uppgifter att ordna hyresgästanpassningar främst för kontor. Just nu håller hon bland annat på med en ombyggnation av en lokal i det anrika tegelhuset i Barnängen på Södermalm. Det passar Emma utmärkt eftersom hon gillar gamla historiska byggnader och att hitta nya lösningar på de utmaningar som finns i äldre hus.

- Just Barnängen är ett extra spännande projekt. Den vackra gamla fastigheten har nyligen genomgått en modernisering med solpaneler på taket. Dessutom ligger huset i ett område där en helt ny stadsdel håller på att växa fram med bostäder, butiker restauranger och caféer.

Emma uppskattar också att jobbet som projektledare är så mångsidigt. I arbetet ingår alltifrån att hålla i kontakter med konsulter, hyresgäster och förvaltare till att ansvara för budget för projekt och att skapa riktigt bra lokaler åt hyresgästerna.

- Att sedan få arbeta för att alla projekt ska genomsyras av ett tydligt hållbarhets- och miljötänk, ja då blir det riktigt kul på jobbet avslutar Emma.

Vi på AFA Fastigheter uppskattar att hon valt att jobba hos oss.

Läs mer om AFA Fastigheter här