Suzy Karlsson har jobbat som fastighetsförvaltare i över 15 år. Hon började hos AFA Fastigheter i december. Här jobbar hon både med bostäder och kommersiella fastigheter.

- Jag tycker om att arbeta med båda sidorna. Bostadshyresgäster skiljer sig från kommersiella eftersom det är någons hem bakom dörren. Det är en relation som ofta är mer emotionell medan den till kommersiella hyresgäster brukar vara mer affärsmässig. Gemensamt för båda är att få hyresgästerna att vara glada, nöjda och trivas säger Suzy.
Suzy jobbar aktivt med hållbarhetsfrågor i de fastigheter hon ansvarar för. Hon har börjat en process för att införa laddningsplatser för elbilar och elcyklar i flera av fastigheterna.

- Kravet på laddningsplatser för elbilar är särskilt stort från den kommersiella sidan. På bostadssidan är det viktigt med cykelförvaring med bra belysning, hög säkerhet och laddningsmiljöer. Det är omfattande projekt som tar tid, men det är inget som avskräcker mig. Jag tycker om att genomföra saker från A till Ö.

Efter snart 10 månader i rollen som fastighetsförvaltare hos AFA Fastigheter ser Suzy fram emot att fortsätta lära sig allt om fastigheterna. Hennes ambition är att lägga en bra underhållsplan för att hålla husen i gott skick. Dessutom ser hon möjligheten att utöka uthyrningsgraden av förråd och garage.

- Jag trivs jättebra med mina arbetsuppgifter. Att ha en nära kontakt och dialog med hyresgästerna är både ett roligt och stimulerande jobb.

Vi på AFA Fastigheter är glada att Suzy Karlsson, med sin gedigna erfarenhet av fastighetsförvaltning, har valt att kliva ombord hos oss.

 Läs mer om AFA Fastigheter här