För oss på AFA Fastigheter är omtanke ett av de viktigaste ledorden. För oss innebär det att vi tar hand om våra hyresgäster och om miljön. Och självklart tar vi hand om våra fastigheter.
 
Fastighetsförvaltning kräver stor kompetens och ett långsiktigt engagemang. Därför var vi mycket noggranna när vi nyligen upphandlade förvaltare för våra kommersiella fastigheter.
 
Till slut för valet på RIBA, ett företag vi redan samarbetat med länge och som vi visste delar vår syn på långsiktighet, kvalitét och hållbarhet. RIBA har i över 60 år varit verksamma inom fastighetsteknik och är vana att ta ett helhetsansvar för sina uppdrag.
 
Tillsammans med RIBA tar vi nu samarbetet till en helt ny nivå, där RIBA kommer att arbeta i våra system, med allt från rena förvaltningsuppdrag till energiuppföljning och driftoptimering.
 
RIBA blir vår förlängda arm i servicen gentemot hyresgästerna och tar totalansvar för att allting fungerar i fastigheterna. I och med detta djupgående samarbete frigör vi resurser hos oss, så att vi kan arbeta ännu mer kundnära och samtidigt vara helt trygga i att våra fastigheter får den omtanke vi alltid har gett dem.
 
Vi på AFA Fastigheter är mycket glada över samarbetsavtalet med RIBA och är övertygade om att det kommer att bli mycket bra för alla parter – inte minst för våra hyresgäster.

Läs mer om AFA Fastigheter här