Är man galen i köttbullar startar man en restaurang med bara svenska köttbullar på menyn. Det var i alla fall vad grundarna till nischade restaurangen Meatballs gjorde. Under åren har de rullat köttbullar av både björn, ren, rådjur och älg. Men restaurangchefen Gustavos favorit är ändå den klassiska varianten med fläsk och nöt.
En annan sak han är riktigt förtjust i är den vackra lokalen i sekelskifteshuset på Nytorgsgatan på Södermalm. Gustavo berättar att det är en skön atmosfär här och att kön ringlar lång av besökare från hela världen. Ett besök på Meatballs ska kännas som att komma hem till en familjemiddag.
Alla är välkomna och äter du inte kött finns det andra bullar för dig att sätta tänderna i. Vi är glada över att de trivs så bra i vår anrika fastighet och hoppas att de fortsätter att servera sina goda köttbullar åt folket under lång tid framöver.

Läs mer om AFA Fastigheter här