Innan Sofia Lögdahl började som uthyrare hos oss på AFA Fastigheter hade hon arbetat som fastighetskonsult i över tio år, bland annat med vår fastighet Münchenbryggeriet.
 
- Jag trivdes bra på mitt gamla jobb och hade inga planer på att gå vidare förrän jag lärde känna gänget på AFA Fastigheter. De kändes helt enkelt så himla mysiga, säger Sofia och fortsätter:
 
- Jag blev uppringd av Lars Edberg, chef förvaltning och tänkte att jag gjort något fel, men det visade sig att det var tvärt om: Han ville anställa mig!
 
Enda problemet var att Sofia var gravid och inte tyckte att det var läge att byta arbetsgivare just då, men Lars övertalade henne.
 
- Han sade ”Det är klart att du ska ha barn, men vi vill anställa dig i alla fall!”. Det tyckte jag var en fin inställning från en arbetsgivare.
 
Sofia lockades inte bara av det vänliga arbetsklimatet, utan även av vårt stora fastighetsbestånd och av vår syn på långsiktighet.
 
- AFA Fastigheter är ju en dröm för en uthyrare! En liten trevlig organisation och välskötta fastigheter i attraktiva lägen. Jag är en riktig huskramare och gillar att AFA Fastigheter sällan säljer sina hus, utan att de tar hand om dem istället, säger Sofia.
 
Vi på AFA Fastigheter är förstås väldigt glada över att Sofia trivs så bra hos oss – för vi trivs ju också väldigt bra med henne!

Läs mer om AFA Fastigheter här