Till vår fastighet på Rosenlundsgatan flyttade Hemfrid redan för 11 år sedan. Någon som har varit med ända sedan dess är Marie, som är företagets kontorskoordinator. Hennes uppdrag är att se till att arbetsmiljön i lokalerna är den bästa tänkbara. Hon gillar att hennes jobb är så varierat, och dessutom gillar hon verkligen atmosfären i deras nya lokaler. För ett år sedan tog de nämligen över både våning tre och hela vindsvåningen på plan sju. På dessa ytor har Hemfrid skapat sitt drömkontor. En mysig och hemtrevlig plats som går i en grågrön färgskala med inslag av rosa och mässing.

- AFA Fastigheter lyssnade verkligen på våra önskemål så vi kunde sätta vår prägel på lokalen. De var tillmötesgående och snabba på att återkoppla, vilket gjorde samarbetet lätt och smidigt.

Om Marie måste välja en favoritplats blir det det stora köket. Här finns gott om utrymme för många människor. Ytan är en naturlig mötesplats och känns lite som kontorets hjärta. En annan populär plats för möten är loungen på våning tre. Där sitter gärna medarbetarna på Hemfrid och kopplar av mellan jobben med en kopp nybryggt kaffe i handen.

 Vi på AFA Fastigheter är stolta över att kunna förverkliga våra hyresgästers drömkontor och ser fram emot att ha Hemfrid i huset många år till.

Läs med om AFA Fastigheter här.